Ana içeriğe atla

Telefona Müzik İndir

Telefona Müzik İndir

Şarkı modu uygulaması içerisinde yer alan binlerce eğlenceli müzik kategorisi vardır. İndirmeden dinlenen MP3 dinleme listesi ve video listesi bulunuyor. Beğenilen ve en çok tercih edilen içeriklerin hit oranına göre arama yapılabilir. Müzik indirmek için sadece bilgisayar değil, tablet gibi taşınır cihazlara da bu uygulama geçerlidir. Telefona müzik indir araması yapıldığında çıkan uygulama isminden giriş yapılıyor. Arama listesi alfabetik olarak ayarlanan ve günün şarkıları, videoları şeklinde ayrılan başlıklardan da dilediğiniz içeriği inceleyebilirsiniz.

Telefona Bedava Şarkı İndir

Telefona müzik indir seçenekleri ve güncel tutulan linkleri ile müzik arşivine göz atabilirsiniz. Müzik dinleme ve video izleme sitesi gibi kullanılabilen uygulama da birçok özelliğe de yer verilmiştir. Örneğin; farklı URL adreslerinin kopyalanması sonucu bulunan video ve şarkı içeriklerine buradan ulaşmak mümkün. İndirilen şarkı modu uygulaması telefona kayıt edilerek her zaman güvenli şekilde dinlenir. İndirme sırasında kişilerden cihaz bilgisi ya da kişisel bilgi istenmez. Bu yüzden tercih edilen güvenli müzik uygulamalarından biridir.

Telefondan Bedava Video İzle!

Video kategorilerinde arama yapmak için alfabetik sıralamadan faydalanılabilir. Arama yapılan kelime için binlerce video görseli bulunabilir. Bu sayede videoya ait olan diğer içerikleri de şarkı modu uygulaması ile yakalamış olursunuz. Video linkleri güvenli olup telefona zarar verecek virüslere yer verilmez. Buna ek olarak takipçilerin uygulamada daha rahat gezinti yapmaları için reklam linklerine ve arka plan geçişlerine izin verilmemiştir. İzlerken eğleneceğiniz, dinlerken keyif alacağınız güncel kategorisi ile tercih edilen uygulamadır.

MP4 Dönüştür

Telefona muzik indir özelliği ile MP4 modundaki şarkı klipleri MP3 formatına dönüştürerek cihaza indirilebilir. MP4 olan bir içeriği doğrudan da indirebilirsiniz. MP3 modundaki şarkı linkleri ücretsizdir. MP4 linklerini görsel indirme yapabilir ya da ses kaydı şeklinde MP3 formatında cihazda dinleyebilirsiniz. Ses kayıtları, telefon müzikleri, kısa videolar, uzun metrajlı ses ve görsel içeriklerine de yer verilen şarkı modu uygulama kategorisindeki içeriklere ücretsiz ulaşılır. Şarkı modu uygulamasına kayıt olmadan ve bilgi paylaşımına açmadan otomatik dinleme, izleme, indirme seçenekleri istenildiği gibi kullanılabilir. Uygulamayı indirerek istediğiniz şarkı ve videoya 7/24 ulaşabilirsiniz.

Yorumlar